“Olympia on tour”

Twee van onze selectiespelers t.w. Anna de Haan en Baukje Dijkstra hebben de korfbalschoenen even opgeborgen en zijn de wijde wereld ingetrokken voor een poosje.

Wat ze daar allemaal beleven kunt u hier lezen. We volgen de dames met hun verhalen.

Dinsdag 29 oktober zijn we vertrokken naar Australië. Uitgezwaaid door Bartele, Klaske, Silke, Germ, Doetie & Dienke.

Na een reis van ruim 35 uren kwamen we 31 oktober aan in Adelaide. Hier zijn we vier dagen gebleven in het Tequila Sunrise hostel. 4 november zijn we voor twee dagen naar Kangaroo Island geweest, hier hebben we ook onze eerste kangoeroes en koala’s gezien. Daarnaast hebben we mooie stranden gezien en als afsluiting nog aan het zand surfen geweest.

6 november zijn we met de nachtbus richting Melbourne gegaan. De temperaturen waren niet heel aangenaam, dus, buiten een rondje om in de tram en op stap in Melbourne, hebben we daar niet heel veel bijzonders gedaan. We hadden besloten om eerst aan het werk te gaan, dus hadden we een bericht in een backpackers Facebook groep gezet. Via dit bericht hebben we werk gekregen in Wagga Wagga. Hele leuke sfeer en zo leren we de locals ook wat kennen. Daarnaast is het weer hier gelukkig ook veel beter (+/- 30 graden). Hier blijven we tot 25 december. Dan vertrekken we naar Sydney om daar oud en nieuw te vieren en onze eerste nieuwjaarsduik te maken.

Groetjes Anna & Baukje

Commentaren zijn gesloten.