Kangoeroe Klup Olympia

Voor jongste jeugd is de Kangoeroe Klup Olympia opgericht. Bij de Kangoeroe Klup Olympia komt de jongste jeugd in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar op een speelse wijze in aanraking met teamsport en korfbal. De opgestelde trainingen bestaan uit bewegingsoefeningen en  balvaardigheidvormen, alles met een vette knipoog naar het korfbal natuurlijk!


Scoro, Jumper, Funny en Spurt

De Kangoeroe Klup Olympia heeft vier leden van het eerste uur namelijk: Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Scoro gooit alle ballen door de korf en maakt heel veel doelpunten. Funny maakt altijd grapjes op de training. Met de bal op de rug en de pet op de hand ziet hij er ook ontzettend grappig uit. Jumper springt altijd heel hoog over de kinderen naar de korf toe en Spurt is heel snel en rent heel veel. Niemand kan hem bijhouden. Deze kangoeroes vormen de basis van alles wat met de Kangoeroe Klup Olympia te maken heeft; de nieuwsbrief, de flyers, kleurplaten worden allemaal tot leven gebracht door deze vier Kangoeroes. Ons hebben ze al geïnspireerd, jou toch ook?

Hoe werkt de Kangoeroe Klup Olympia?

De Kangoeroe Klup Olympia werkt als volgt: kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen op een leuke, speelse wijze kennis maken met korfbal. Iedere eerste zaterdag van de maand is er een uurtje sportief plezier voor de kangoeroes. Lijkt dit je leuk? Kom dan van 10 tot 11 uur langs in het gymlokaal de Bining in Twijzel voor een gratis kennismaking! 

P.S. Ben je ouder dan 6 jaar en lijkt het jou ook leuk om te korfballen! Ook dan kun je gerust een gratis training volgen!

Voor alle vragen met betrekking tot de Kangoeroe Klup Olympia kunt u terecht bij Annet Hoeksma: 

annet.hoeksma@gmail.com — 06 51 51 22 23 — 0511 44 75 14