Sponsorgroep

Periode                         : vijf seizoenen

Aanschafkosten             : nader in te vullen

Prijs per seizoen            : 125,- euro

• Reclamebord “Sponsorgroep k.v. Olympia Twijzel”. Op dit reclamebord komen alle bedrijven die bereid zijn zich in de sponsorgroep te voegen. Dit reclamebord wordt gemaakt van trespa en wordt opgehangen op een verhoogde ring. De afmetingen van dit reclamebord zijn afhankelijk van het aantal bedrijven dat zich in de sponsorgroep wil voegen.
  • De huurder bepaalt zelf de tekst/opmaak en kleur van haar deel van dit gezamenlijke reclamebord.
  • Advertentie onder vermelding van “Sponsorgroep k.v. Olympia Twijzel” in het clubblad van k.v. Olympia .
  • Advertentie onder vermelding van “Sponsorgroep k.v. Olympia Twijzel” in het wedstrijdprogramma van k.v. Olympia tijdens de thuiswedstrijden van het eerste team.
  • Vermelding met bedrijfslogo op webside: www.kvolympia.nl.
  • Vermelding met bedrijfslogo op raambiljet.