Competitie overzicht ..Olympia 2 kampioen

Wat was het nog spannend de laatste wedstrijden van de competitie.Dit gold zowel voor het 1e als 2e team. Voor de zaal competitie zag het er naar uit dat ons 1e team in degradatieproblemen zou komen. Maar na een goed zaalseizoen werd er op het veld direct met de twee koplopers afgerekend en zo kreeg de formatie van Renze Miedema wat meer lucht voor het vervolg van de zware competitie. In de  voorlaatste thuiswedstrijd tegen OKO werd het tweede klassersschap veilig gesteld. De laatste uitwedstrijd tegen WSS werd winnend afgesloten maar deed er niet meer toe. Prima prestatie.

De spanning bij het 2e team was tot op de laatste wedstrijd om te snijden. Olympia, Ritola en AVO konden alle drie nog aanspraak maken op de titel. Olympia moest in de laatste uitwedstrijd tegen AVO winnen of op z’n minst gelijk spelen. En dat deden de Wezelingen van coach Jan René, in een wedstrijd die alle kanten nog op kon werd met 14-14 het laatste punt behaald. Alle drie ploegen hebben evenveel punten, maar het doelsaldo van Olympia is beter. Olympia +51, AVO +32 en Ritola + 26. Een terechte kampioen, omdat door een bondsregeling Olympia 2 punten in mindering kreeg door te weinig gefloten wedstrijden in de competitie. Gelukkig is dat euvel voor het komend seizoen opgelost. Gefeliciteerd met het kampioenschap.

Ook het derde combiteam werd kampioen. Samen met de Harekieten behaalden ook zij het kampioenschap.  Anja, Klaske ,Annet, Lucy, Gerard en Ybe ook van alle Olympianen : Gefeliciteerd,!!                                                    IMG_6455

Olympia 2:Achter v.l.n.r. Jan René v.d. Veen (coach), Elbrich Draaijer, Linda Kastelijn, Kees Heins, Jeanette Hempenius, Alletta Hooving, Rommy Hoekstra, Dienke Venema, Yke Dijkstra.

Voor v.l.n.r. Eelke Sikke Wolters, Foppe Nicolai, Karst-Jan Pool, Sjoerd Veldman Jasper Pool.

Commentaren zijn gesloten.